Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κονάκι | Αμμουλιανή Χαλκιδικής

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κονάκι | Αμμουλιανή Χαλκιδικής

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αμμουλιανή πλήρως εξοπλισμένα και με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες. Οικονομική επιλογή για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν την φιλοξενία του νησιού, χωρίς να στερούνται τίποτα από τις ανέσεις που χρειάζονται.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Για εμάς η ευχάριστη και άνετη διαμονή σας στο νησί είναι προτεραιότητα μας. Επιλέξτε για την διαμονή σας τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Κονάκι σε ήρεμο μέρος και δίπλα στον οικισμό της Αμμουλιανής.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας, αποτελούν μια οικονομική επιλογή για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν την φιλοξενία του νησιού. Χωρίς να στερούνται τίποτα από τις ανέσεις που χρειάζονται για τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Κονάκι, θα βρείτε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, πολυκουζινάκι, ψυγείο, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με θεά το νησί της Αμμουλιανής.

Οι άνετοι χώροι των studios Κονάκι είναι κατάλληλοι για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια σας, σε προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ώστε να σας εξυπηρετήσουμε στην διαμονή σας και τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Παροχές

WiFi internet

Άνετοι χώροι

Ασφάλεια

Ηρεμία

Ιδιωτικό μπάνιο

Καθαρισμός διαμερισμάτων

Μπαλκόνι

Ντουζιέρα

Πετσέτες

Προστατευόμενος χώρος

Τηλεόραση

Χώρος στάθμευσης