ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εκεί που η παράδοση συναντά την φιλοξενία και τα σμαραγδένια νερά του νησιού, την Αγιορείτικη αρχιτεκτονική, γεννήθηκαν το Lamer Villas και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Κονάκι. Πλήρως εξοπλισμένα ώστε να παρέχουν ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές στο νησάκι της Αμμουλιανής.

lamer-ammouliani-apartments-rooms ΣΧΕΤΙΚΑ

Η οικογένεια Κιάκη με αγάπη και φροντίδα δημιούργησαν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Κονάκι. Εδώ και δεκαετίες παρέχουν ποιοτική και οικονομική διαμονή στους επισκέπτες του νησιού της Αμμουλιανής. Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, η νέα γενιά της οικογενείας δημιουργεί το συγκρότημα Lamer Villas.

La Mer Villas – Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα στην Αμμουλιανή

Στο Lamer Villas ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας δίπλα στο κύμα. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βρίσκονται δίπλα στην παραλία «Αλυκές» και έχουν θέα την θάλασσα. Το Lamer Villas είναι ο ιδανικός τόπος διακοπών για τον επισκέπτη που επιζητεί μια όαση γαλήνης και ηρεμίας σε συμφέρουσες τιμές.

Το προσωπικό των Lamer Villas και ενοικιαζόμενων δωματίων Κονάκι βρίσκεται εδώ για να σας καλωσορίσει στα καταλύματα μας, κάνοντας τη διαμονή σας άνετη και ευχάριστη, προσφέροντάς σας υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας στο νησί επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 


Τα διαμερίσματα πολυτελείας La Mer βρίσκονται πολύ κοντά στην παραλία «Αλυκές» και έχουν θέα την θάλασσα. Πληροφορίες για τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματά μας, με αρκετό χώρο για όλη την οικογένεια και τις ανέσεις που σας παρέχουν θα βρείτε στην καρτέλα «La Mer«. Στην καρτέλα «ΚΟΝΑΚΙ» βρείτε πληροφορίες για το οικονομικότερο πακέτο δωματίων για τις διακοπές και την διαμονή σας στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής.

Share this story